Winkelwagen (0)

Bozikova al jaren de feestwinkel en verpakkingsspecialist in Rotterdam

bozikova_vierambachtstraat_rotterdam_feest-en_verpakkingswinkel

Bozikova Verpakkingen & Feestartikelen is een bedrijf dat al een lange tijd gevestigt is in Rotterdam met een winkel in feestartikelen en verpakkingen en sinds kort ook een webshop heeft om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment in feestartikelen en verpakkingsmatrialen, die wij door de jaren heen completer en uitgebreider hebben gemaakt.

Door onze lange ervaring en kennis in verpakkingen en feestartikelen van generatie op generatie weten wij precies wat de klant zoekt en verwacht van ons. Daarom zijn wij zeker ook voor U de specialist.

In onze winkel in Rotterdam en tevens op onze webshop vind u alle soorten feestversieringen, o.a. ballonnen, slingers, vlaggenlijnen voor elk thema: verjaardag, kinderthema's (disney cars, disney princess, dora, hello kitty, toy story), huwelijk, oranje, welkom thuis, Halloween, Sinterklaas, kerst, nieuwjaarsviering en nog veel meer.

Ook voor verpakkingsartikelen zoals wegwerpservies, plastics bordjes en plastic bakjes, plastic drinkbekers, plastic bestek lepels vorken messen, aluminium schalen bakken, servetten en tafelpapier in vele mooie kleuren.

Door onze lange ervaring zijn wij in staat u goed en vakkundig van dienst te zijn. Wij hebben op het moment een zeer groot assortiment in feestartikelen en verpakkingsmatrialen maar we nemen nog steeds meer nieuwe verrassende en leuke artikelen op in ons assortiment.

Mochten wij iets onverhoopt niet in ons assortiment hebben laat het ons weten en wij zorgen ervoor!

Het voordeel van onze winkel is ervaren en vakkundig personeel dat altijd de tijd voor u neemt om u goed van dienst te kunnen en voor u het juiste antwoord heeft op uw vragen.

Het voordeel van onze webshop is dat u achter uw computer rustig ons assortiment kunt bekijken en bestellen, 24uur per dag!

 

Wenst u meer informatie? Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan contact met ons op. Via de contact button vind u ons adres, telefoonnummer en onze openingstijden.

 

Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de gezelligste feestwinkel van Rotterdam.

 

Graag tot ziens, in de winkel of online!

LoginDe kleuren van onze artikelen kunnen in werkelijkheid minimaal verschillen.